torsdag 15 november 2007

Feber

Igår kväll verkade lillan lite hängig så vi tog febern på henne. Hon hade då 38,6 gr i feber,varm som en kamin. Gav henne lite alvedon och sen har hon sovit mestadels hos mig i natt. På morgonen hade hon ca 37,8 gr. Rätt pigg verkar hon, men inte riktigt på topp, just nu ligger hon i sin spjälsäng och sover sen nästan en timme och det är ovanligt.Ringde BVC, för att höra lite om råd. Hon verkar inte förkyld utan har bara feber. Kan vara tänder på g eller 3-dagars feber sa de. Hoppas hon blir frisk snart! Sambon åker på resa med jobbet till Holland på söndag till tisdag och då är det jobbigt att vara själv om lilla j är sjuk.
Idag kommer min mamma hit en sväng, ska bli mysigt.

5 kommentarer:

Cornelias Country Corner sa...

Hoppas hon är bättre nu!

"glömde ta bilder..." visst...

Kram!

Fröken Isakson sa...

Hoppas att lilla Jullis mår bättre nu. Kram

Solkatten sa...

Stackars :-(

Har förresten glömt att fråga hur det har gått med sömnen, blev du hjälpt av boken (Pantley)? Jag håller på att läsa den nu, men har ännu inte hunnit bilda mig någon uppfattning. Bra?/dåligt?

Lex sa...

ccc:hehe, vi gjorde faktiskt det, blev så stressigt när vi skulle iväg!! kram
fröken I: Nja hon har fortfarande lite feber. kram
Solkatten: har inte läst klart boken än. Jullans sömn funkar rätt ok för tillfället ändå så då har jag inte brytt mig om att läsa klart.. hur går det för dig och din killes sömn?

Solkatten sa...

Lite upp och ner. Han har varit förkyld i två veckor och det har såklart påverkat sömnen negativt. Det är långt ifrån lika många uppvak längre, tack och lov, men vi måste hjälpa honom att somna om.