onsdag 14 maj 2008

Uppdatering

ojojoj, nu har jag varit dålig på att uppdatera igen... Är så mycket hela tiden.
Förra veckans besök i Eskilstuna var som vanligt jättetrevligt! Mindre trevligt var att hela familjen fröken Isakson åkte på magsjuka när vi åkt. Vi har klarat oss hittils, men i morse ringde lilla Js farmor som skulle haft hand om henne en stund på morgonen och sa att hon hade spytt hela natten, lilla J och hennes pappa var där igår kväll, inte kul :-( Så vi får se om vi klarar oss än en gång.

I morse lämnade jag in lilla vovsing för att operera bort ena juvret. Knölarna har blivit mindre av antiinflamatorisk medecin, och vetrinären trodde att det mycket väl bara kan vara hormonella cystor, men hon kan inte säkert säga att det inte finns underliggande tumörer (godartade eller elakartade), så jag valde att operera henne. Hoppas att allt går bra och att det inte är nåt elakartat.

Lillan sov första gången borta i helgen medans vi var på varsin fest! Det gick jättebra, hon som mellan 19:30 till 07:30, med ett kort uppvaknande vid 06. Så farmor och farfar kan nog tänka sig att vara nattbarnvakt fler gånger! Drinkfesten var trevlig, fast vi var inte så många som vi brukar vara.

Idag kommer min mamma en sväng och hälsar på, det är soligt väder och ca 15 gr. Härligt!

1 kommentar:

Fröken Isakson sa...

Ja tänk vad tiden går. Fattar inte att man aldrig hinner något. Men kul när du uppdaterar. Kram