fredag 14 augusti 2009

MyskvällIgår överraskade min man (känns fortfarande lite ovant att säga "min man", hihi) mig med att skaffa barnvakt till lilla J idag. Vi ska nämligen gå på bio och ut och äta sa han. Det blir himla mysigt att hitta på något på tu man hand, det var säkert 2 månader sedan vi hade barnvakt sist.
Så lillan ska iväg till farmor och farfar i eftermiddag och vi ska först se "Sommaren med Göran" och sen blir det nog att vi köper hem sushi sa vi och sitter hemma och myser med varsitt glas vin till! I morgon blir det ju sen som sagt surströmmingsfest.....jag bävar lite faktiskt, samtidigt som det ska bli spännande att testa!

Idag ska jag försöka att gå hem lite tidigare från jobbet, snart har man klarat av första arbetsveckan efter semestern då och lilla J har varit sin första vecka på dagis. "Fröknarna" tycker att hon har utvecklats jättemycket på de lediga veckorna, hon pratar på hela tiden och sjunger och trallar! Är inne i en mysig ålder just nu samtidigt som det är en hel del trots och "kan själv"!


4 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Vad mysigt detlåter.Hoppas ni får en mysig kväll. Kram kram Linda

Lex sa...

Fröken I: Tack det hade vi :-)

Mia sa...

Vad mysigt! Det låter jätteromantiskt! :-D
Och vad roligt att lilltjejen har utvecklats så bra.

Lex sa...

mia;ja det var jättemysigt!!