fredag 14 september 2007

Vitaminer

Igår efter babysimmet (som förövrigt min mamma var med på igår) så passade vi att ta en sväng på Ikea och shoppingcenter. Som vanligt blev det lite kläder till lillan. Köpte en jacka som hon kan ha i höst, och även en fleeceoverall. Hade köpt en i Ullared men såg igår att dragkedjan var trasig... som tur är ska sambons syster åka dit snart igen, så då får hon lämna tillbaka den åt mig.
Passade även på att köpa vitamintabletter till mig. Tappar så mycket hår nu så det känns som jag ska bli flintskallig.. inte kul... Hoppas att de hjälper!
På hemvägen från stan stannade vi på handelsträdgård och jag köpte ljung att plantera i mina blomlådor. Hade tänkt att köpa vita ljung, men de var inte så fina där så det blev ljusrosa-lila istället. När jag sedan handlade lite på Ica så hade de vita ljung och 5 kr billigare dessutom..typiskt!

4 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Trist att Ullaredjackan var trasig =(. Blev det jackan på Lindex? Vad kul med IKEA, det är det sämsta här...att det är så långt till IKEA hihi.

Kram

Lex sa...

fröken I: Nä jackan på Lindex var fin, mrn jag hittade en ännu finare på kappahl med 25% rabatt

Linda sa...

Hej!

Tyvär så kommer nog inte vitaminerna att hjälpa. När bebisen är ca 4 månader börjar man tappa MASSOR med hår och det är ingenting man kan göra åt det... Jag har fått "vikar" av det och det är drivor med hår överallt!! Att bada är nästan omöjligt just nu för det blir bara "hår soppa" inte nice!

Lex sa...

Linda: låter ju inte kul... hoppas att vitaminerna hjälper för annat då...