måndag 17 december 2007

Tröst

Det ger en tröst att läsa bloggar.Se att det är andra som upplever samma saker som en själv och att det inte varar för evigt. Ibland är det jobbigt att vara mamma , för det mesta är det jättehärligt! Det värsta är när nätterna blir struliga tycker jag. Har så svårt för att somna om i fall jag blir störd innan jag hunnit somna in en gång för natten. I natt var en sån natt, likaså natten mellan fredag och lördag... Har nog sovit 2,5 timme i natt men är ändå rätt pigg. Inatt när jag inte kunde sova läste jag boken " somna utan gråt" av Elisabeth Pantley. Har bestämt mig för att testa hennes metod och idag gör jag sömnlogg på lillans sömn, som är det första steget i hennes metod.Så får vi se hur det går.

Idag har hon ätit bra i allafall både gröt och pureer till lunch. I eftermiddag ska vi till stan och träffa min kompis A och bara mysa!

3 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Hoppas att du hade kul hos Anna =). Du glömde inte hälsa va?! Hoppas att Jullan sovit i natt och så även du. Kram kram

Att bli mamma sa...

Jag ska också läsa Pantleys Somna utan gråt (har bara ögnat igenom bitar av den tidigare) framöver. Det är den enda metod jag känner att jag skulle kunna använda mig av för att vänja dottern av vid allt snuttande på nätterna, den känns human.

Skriv gärna mer om hur det går när du har gjort sömnloggen, det är intressant att läsa!

Att bli mamma sa...

av med allt snuttande skulle det såklart stå, inte av vid