måndag 29 december 2008

God Jul & Gott nytt år!!

Jag har blivit en väldigt dålig bloggare :-( Tiden räcker helt enkelt inte till, ska försöka att bättra mig nästa år! Det har varit fullt upp den senaste veckan! I måndags kom det ett sms från min bästa vän Linda. Gissa om vi blev överraskade när det stod att hon och Fredrik gift sig i Sälen! Jätteroligt! Stort Grattis till er! På nyårsafton kommer vi upp och grattar er!

Sen blev det dagen innan julafton, då var vi och firade min farfar som fyller år då! Min syster och hennes sambo och lilla J:s kusin M var oxå där! Han är nu 1, 5 månad och sååå liten! Man glömmer så fort!Julafton: firades hos svärföräldrarna med jullunch och tomte. Sen drog vi vidare till min pappa och mer mat och mer paket :-) Blev en trevlig dag!

Juldagen: min mamma och hennes man var hos oss och åt lunch. Sen kom min bror med sambo och fikade.

Annandagen: var ute och åt med svägerskan och hennes sambo på thairestaurang. 3 olika buffeer! Sushi, mongoliskt och thai. Mumsfilibabba. På kvällen var min kompis A förbi, hemma över julen ¨från Stockholm där de bor just nu.

Lördagen: Fest med sambons "gamla kompisgäng". Blev en trevlig kväll, fast jag och lilla J gick hem tidigt.

Söndagen: träffade ,min kompis S och hennes sambo H och deras nyfödda lilla bebis som nu är 2 veckor. Sååå söt var hon! Vi fick jättegoda hemgjorda hamburgare!

Idag har vi varit i stan en sväng, fikat hos svärföräldrarna mm. I morgon ska jag jobba. På onsdag morgon bär det av mot Eskilstuna och nyårsfirande där! Sen är vi ledig ända till den 7 jan! Sååå skönt!

3 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Tack så mycket :) och det ska bli sååå himla kul att träffa er. Verkar som om julen var fullt upp. kram kram

Fröken Isakson sa...

Och mer bloggning hoppas vi på ;).kramilikram

Cornelias Cottage sa...

Så du visste inte heller om bröllopsplanerna! Verkligen en härlig överraskning.

Å..ja..tycker allt att du ska bli en bättre bloggare 2009 ;)

God fortsättning på det nya året kramkram!