måndag 1 oktober 2007

Dop-förberedelser

Dagen har ägnats åt att förbereda div saker inför dopet som går av stapeln på söndag. 42 vuxna och 5 barn kommer så det blir verkligen fullt hus hemma hos oss. Jag har ringt och beställt exotisk planka, begärt dopintyg från kyrkan, fixat fram texter på de sånger vi ska sjunga och gjort ett blad av det, engagerat min mamma i att köpa rosa papper och fixa ljus, köpt nya blommor till köket.... Just nu putsar sambon fönstren och i morgon kommer mamma och då ska vi hjälpas åt att byta till mina höstgardiner i kök och vardagsrum och plantera de nya blommorna. Känns som vi har det mesta under kontroll, hoppas att det inte bara känns så :-)!

4 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Hua hua vad mycket att förbereda. Och sen får ni ju fint främmande från tuna redan på lördagen ;-). Stressa inte ihjäl dig nu. Kramis!

Lex sa...

Fr Isakson: Nä jag ska inte stressa ihjäl mig..Jag tar det lugnt, men en del runt omkring tycker tydligen att allt ska vara såå perfekt. Lite jobbigt bara när alla vill lägga sig i allting, dopklänning, mat mm. Det blir så kul att träffa er på lördag! Kram

Fröken Isakson sa...

Skit i dem. Det är Jullans dop och det är ni som bestämmer. Lyssna på vad du (och J) vill! Kram

Lex sa...

fr I: ska försöka att göra det!