måndag 15 oktober 2007

Härlig helg

Åh vad skönt det var att bara komma i väg lite grann! Det blev Ullareds camping två nätter, utflyckt till Falkenberg och lunch på Harrys på lördagen, och på hemvägen tog vi vägen över Gällstad och Lager 157. Där hittade jag två jättesnygga Bondelidtoppar, långärmade, en mörkblå och en gråsvartrandig för 199:- styck! Hade gärna velat ha flera, de fanns i många snygga färger. Det var längesen de hade inne Bondelidtoppar nu!
När vi kom hem ringde mamma och frågade om de fick komma förbi en sväng, så då var de här och fikade. Sen gick vi en promenad med vovve och vagn och hyrde en film, "perfect stranger" (rätt bra faktiskt) och sen åt vi tacos. Lilla J somnade gott i sin spjälsäng vid 19:30 och har sovit jättebra i natt. Jag gick upp kl 09 och känner mig riktigt utvilad!
Idag har vi inget bokat, så det blir väl promenad snart och sen ta hand om de kläder vi köpte och ta bort lappar på dem, tvätta de kläder vi köpte till lilla J! Så denna dagen går nog rätt fort den med, de brukar göra det :-)

1 kommentar:

Fröken Isakson sa...

Åh vad härligt med lite minisemester. När kommer ni på minisemster till Tuna? Jag kan fresta med Vingåker Factory Outlet och Barkaby Outlet ;-).
Kram