torsdag 2 oktober 2008

Swisch...

..och så har denna veckan snart gått med! Har varit jättefull rulle för min del! Har varit på några intervjuer, varav ett arbete som verkligen är jätteintressant! Rekryteringen går via ett bemanningsföretag och i tisdags träffade jag en tjej där, i onsdags blev jag presenterad för företaget som arbetet är på. Idag ringde rekryteraren och berättade att jag och en person till gått vidare till en andra intervju! Tydligen är det jättejämnt mellan oss, de hade sagt att de inte kunde välja, så nästa vecka blir det personlighetstest och möte med rekryteraren på tisdag och på torsdag ska jag till företaget och bli presenterad för fler personer! Sen... ska de välja... Tänk om man än en gång faller på mållinjen...

Idag har jag och min vän Linda varit på stan och shoppat och käkat lunch!! Mysigt värre!

På dagisfronten är allt jättebra! Lilla J stortrivs! Idag hade två äldre tjejer (4 och 5 år) tagit hand om henne hela dagen! Dagisfröken sa att de hade sagt att de ville ta hand om henne för hon "är så söööt"! Ojojoj vad stolt mamma blir :-)

5 kommentarer:

DILA sa...

Håller tummarna jätte hårt!!! Kul att det går bra för lillan på dagis.
Hoppas ni får en skön helg.

Kram Dila

Lex sa...

Dila: Tack för att du håller tummarna :-)Ja det är skönt att dagis funkar så bra! trevlig helg!

Kram

Cornelias Cottage sa...

Men vad jag håller tummarna!!! Hoppas, hoppas, Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas! =)

Kan du inte maila och berätta mer om jobbet? *nyfiken*

Kram och ha en skön helg!

Mia sa...

VAd roligt! HÅller hårt i tummarna!!

Lex sa...

Mia och CC: Tack så mycket! Kram