tisdag 8 januari 2008

HIPP bebis

Jag är en sådan "dålig" mamma som inte har börjat göra lillans egen barnmat. Eftersom hon är väldigt kräsen och äter lite så tänkte jag vänta till hon äter mer och bättre. I alla fall.. lilla J har hittat sin favvisleverantör! Det är utan tvekan HIPP s ekologiska barnmat som är bäst. T ex pasta penne med squash och tomat, ris med kyckling, pasta med skinka och grönsaker är nåt av det hon äter. Skönt att ha några olika rätter att välja mellan! Vad gillar ditt barn mest att äta?

6 kommentarer:

Martina sa...

Sigrid är också en HIPP bebis! Det märktes rätt snabbt vilket märke som funkade bäst. Det känns bra för mig också när jag vet att det är bra mat i burken, eftersom jag också är en "dålig" mamma och inte lagar egen barnmat.

Linda sa...

HIPP är poppis här oxå. Speciellt skinka och grönsaker och potatis och kyckling och så klart jordgubbs efterätten och alla fruktbägare =)

En Mölnbobos Liv sa...

Samma gäller hos oss! Eller Melvin äter typ all mat men Hipp är nästan störst sortiment vad gäller 6 månaders mat. Enda nackdelen vad jag förstått är att den är så fin så min brorsson hade jättesvårt att börja äta annat sen då de märkena är mer "grova".

Lena sa...

Hittade precis hit, hej!
Hur gammal är din bebis? Min är född den 30 maj.
Hon avskydde de flesta burkarna så jag kör egen mat och den älskar hon. Det är ruggigt kul att laga eget tycker jag så det gör inget. Hon har tagit vissa burkar men är ingen fan.

Lex sa...

martina: Visst känns det bra med HIPP när man vet att det är bra mat! Hoppas att allt är bra med er!
linda:efterrätter måste vi pröva fler! allt bra med er?
en mölnbobo: verkar komma ännumer spännande mat vid 8 mån.
lena: Kul att du hittade till mig! min tjej är född 31 maj! ska kolla in din sida med!

Katarina sa...

sallad från alcamo! =)