fredag 31 augusti 2007

Nu ska jag läsa en bok igen

Foto: Bokus.com
Jag gjorde det inte, sa Annika. Det var inte jag.- Vet du, sa kommissarie Q, det säger nästan alla.Annika Bengtzon misstänks för mordbrand i sitt eget hus.När David Lindholm, Sveriges mest kända polis, hittas skjuten i sängen identifierar hon sig snabbt med hans unga hustru Julia.Julia hotas av livstids fängelse för mord, både på sin man och sin försvunna fyraårige son Alexander. Men Julia nekar. Det var inte hon. Det var en annan kvinna som sköt hennes man och kidnappade hennes son.Medan tillvaron rasar samman omkring Annika gräver hon sig allt djupare ner i den mördade polisens våldsamma förflutna.Till slut återstår två grundläggande frågor.Om Julia ljuger: Var har hon gömt Alexander?Om hon talar sanning: Vem håller honom fången?Livstid är en thriller om människans längtan efter det eviga: kärleken, makten, meningsfullheten - och barnen.Den är en direkt fortsättning på Nobels testamente.

Igår köpte jag Liza Marklunds nya bok, "Livstid"! Förra boken slutade jättespännande, så jag bara längtar efter att sätta mig ner med boken ! Får bli nya amningsysselsättningen!

3 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Vad roligt med ny bok. Själv shoppade jag Hillary Clintons bok, önskar jag kan ta mig tid och sätta mig ner och läsa lite =). Måste försöka! Kram

Anna sa...

Tack för boktipset! Den måste jag köpa eftersom jag är ett stort fan av Marklunds böcker. :-)

Anna

Lex sa...

Anna: Visst är Lisa Marklund bra, likaså Camilla Läckberg! Har börjat läsa Stig Larssons "män som hatar kvinnor" men jag får nog börja om i den eftersom jag inte har läst på 3,5 månad, den verkar dock sådär, men det kanske tar ett tag att komma in i boken.
Fröken I: Hillary Clintons bok, spännande.Men hur ska du få plats med den i din fullproppade bokhylla hihihihi :-)