söndag 17 februari 2008

Sovit

Nu har jag fått lite egen tid för första gången på lääänge.Sambon har efter att ha tillbringat hela gårdagen och halva dagen i dag på jobbet gett sig ut och gå med vovve och bebis.Den egentiden har jag tillbringat med att sova lite mer än en timme. Har varit precis dödstrött idag efter 4 jobbiga nätter med skrikig bebis (hoppas att det är förkylningen). Fast jag egentligen vet att jag inte ska ha dåligt samvete för att jag ibland måste få vara för mig själv, så får jag det ändå. Känns som jag måste vara "tacksam" för att nu har han tagit hand om bebis i några timmar, när jag gör det annars nästan dygnets alla timmar, sju dagar i veckan. Konstigt.

5 kommentarer:

Dila sa...

Det dåliga samvetet kommer du att ha många år framöver. Är nog en inbyggd mammagrej. Hoppas att ni hade det skönt på semestern. Kul att allt gick så bra.
Kram Dila

Fröken Isakson sa...

Men han är ju pappa och om du ska känna så. Tänk hur han ska känna då, dåligt samvete jämt...

Det är ju lika mycket hans Jullan eller hur. Ta hand om dig sjäv och mys. Kram kram

Cornelias Corner sa...

Skönt att du fått sova lite!

Martina sa...

Jag förstår precis hur du menar, jag lider av precis samma sak. Vet så klart att det inte är förnuftigt men vad hjälper det.. Fast jag jobbar med att försöka låta bli :-)

Lex sa...

Dila: mmm det är nog en mammagrej. Ja semestern var kanon! Kram
Fröken I: Ja, jag vet ju att du har rätt och har tänkt en del på det du sa igår ang mitt jobb och pappans jobb du vet. Kram
CCC: Ja det var skönt!
Martina: Visst är det konstigt hur man är, skönt att höra att man inte är ensam. Kram