fredag 1 februari 2008

Störande moment :-) , fikapaus

Att en mamma aldrig kan få ha sin sovande bebis utomhus i vagnen utan att det kommer en massa störande moment :-) Först kom en barnfamilj med skränande barn och sedan kom såklart snöplogen... Var tvungen att ta in lillan tills snöplogen var klar och sen ställde jag ut henne igen.Verkade lyckats. Passar på och sitter och njuter en stund av kaffe och mörk ekologisk choklad!Kan verkligen rekommendera EQUALE 70 % kakao. Krav och rättvisemärkt är den med! Och den godaste mörka chokladen jag smakat! Vilken är din favoritchoklad?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag försöker intala mig själv att mörk choklad är godast, eftersom jag vet att den är nyttig(are)... Men innerst inne är jag en obotlig mjölkchokladälskare. Helst ska det vara nötter i.

Lex sa...

solkatten: mjölkchoklad med nötter är oxå mums tycker jag. Man känner sig nyttigare när man äter mörk choklad och sen räcker det med några rutor!

Fröken Isakson sa...

Min är Marabou mjölkchoklad. Men som solkatten försöker jag också intala mig att mörk choklad är det godaste. Men det är bra med mörk för då räcker det med en bit sen är man nöjd.

Vart kan man köpa den du rekommenderar? Kram

Lex sa...

fröken I:Den mörka chokladen finns bla på Ica Maxi.