tisdag 12 februari 2008

Tillbaka

Nu är vi hemma igen efter en härlig semester! Allt har gått jättebra! Flygresan var inga problem, lillan sov halva tiden båda gångerna. Hon verkade inte ha ont av starten och landningen. Hotellet var jättefint och hade allt man behövde för att resa med bebis. Dock var det ingen hiss och vi bodde högt upp så sambon har fått kånka rätt mycket på sulkyn :-). Vi har mest promenerat på dagarna, gått i väg vid 09:30, stannat till på trevliga serveringar och druckit lite sangria, ätit lite lunch, och sedan varit tillbaka på hotellet vid 14-tiden. Sedan varit lite vid hotellpoolen, och sengått ut och ätit middag vid 19 tiden. Jag kan verkligen rekommendera att resa med bebis! Har inte varit några som helst problem :-) Lovar att lägga upp lite bilder senare :-)

7 kommentarer:

Solkatten sa...

Låter underbart!

Fann hon sig att sova i sulkyn på dagarna? Är nämligen lite oroad över att det ska bli problem med just den biten med lilleman.

Lex sa...

solkatten; jajamänsan, hon sov jättebra :-) Ska ni oxå ut och resa?

Anonym sa...

Vi hoppas hitta en resa till Thailand i mars. Har aldrig varit där och det ska tydligen vara toppen att åka dit med barn. Nackdelen är väl den långa flygresan då...

Wilda sa...

Å vad roligt att ni haft det bra - verkar helt underbart! Kram!

Fröken Isakson sa...

Var är bilderna då? Jag väntar ;).....Kramis kramis

Lex sa...

solkatten: vad härligt! den enda nackdelen är nog flygresan, men det går säkert bra!
Wilda: vi har haft det underbart!
Fröken I: ska försöka att hinna sätta mig med bilderna snart :-) Är så mycket hela tiden... Kram

Anonym sa...

Vad skönt att allting gått så bra.